نویسنده موضوع: راهنمایی در نوشتن فصل 2 پایانامه  (دفعات بازدید: 4874 بار)

آفلاین saeed.alipour

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
با عرض سلام. من میخوام فصل 2 قسمت ادبیات نظری پایاناممو شروع کنم. ولی نمیدونم چجوری. مقاله بیس من توضیح کاملی نداده یعنی تو 1 صفحه اومده مقدمه و پیشینه رو گفته و تموم. الان نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم. ضمنا من تمامی مقاله هایی که مقاله بیسم از اونا استفاده کردرو دارم. در صورت امکان راهنماییم کنید.
متشکرم
باید قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری
پاسخ : راهنمایی در نوشتن فصل 2 پایانامه
« پاسخ #1 : مه 16, 2011, 20:49:09 »
سلام
می تونید از فصل دو مربوط به یک پایان نامه استفاده کنید. معمولا اول باید یک توضیح بسیار کامل و گسترده در مورد موضوع بدی. که اگه در این قسمت از کتاب به عنوان رفرنس استفاده بشه بهتره. بعد پیشینه ای در مورد تحقیق ارائه می کنید که به دو بخش داخلی و خارجی تقسیم می شه. در این قسمت تحقیقات مهم انجام شده تا سال جاری و به صورت خلاصه، تقریبا به اندازه چکیده تحقیق (بیشتر یا کمتر) ارائه میشه.
اگه سوالی دارید در خدمتم.
موفق باشید
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

آفلاین saeed.alipour

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
سلام
می تونید از فصل دو مربوط به یک پایان نامه استفاده کنید. معمولا اول باید یک توضیح بسیار کامل و گسترده در مورد موضوع بدی. که اگه در این قسمت از کتاب به عنوان رفرنس استفاده بشه بهتره. بعد پیشینه ای در مورد تحقیق ارائه می کنید که به دو بخش داخلی و خارجی تقسیم می شه. در این قسمت تحقیقات مهم انجام شده تا سال جاری و به صورت خلاصه، تقریبا به اندازه چکیده تحقیق (بیشتر یا کمتر) ارائه میشه.
اگه سوالی دارید در خدمتم.
موفق باشید

ممنون از راهنماییتون. بسیار متشکرم
باید قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: