نویسنده موضوع: آیا ثبت شرکت باعث لغو بیمه بیکاری می شود؟  (دفعات بازدید: 9240 بار)

آفلاین acc

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: آزاد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سلام
- من بیمه بیکاری دریافت می کنم و الان یک سالش مونده تا تموم بشه ولی میخوام یک شرکت ثبت کنم.
- حالا این ثبت شرکت باعث حذف بیمه بیکاری می شه؟(مخالف قوانین هست؟)
- من با چه عنوانی در اون شرکت میتونم باشم که بیمه بیکاریم قطع نشه؟(مدیر عامل،رئیس هیات مدیره، عضو هیات مدیره، عضو غیر موظف هیات مدیره و...)؟
- قطعا من نمی خواهم که در مدت دریافت بیمه بیکاری از این شرکت برای خودم بیمه رد کنم.
- شرکت هم مسئولیت محدود باشه.

با تشکر

آفلاین mahdi378

• مدیر انجمن های تساوی
  • کاربر فعال
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 96
  • دانشگاه: شیراز
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
با سلام
اولا شما نمی تونی به هیچ عنوان برای خودت بیمه رد کنی. حالا با هر عنوان و یا سمتی که باشه
ثانیا اگه اسم شما بصورت غیر موظف هم باشه ولی بیمه رد نشه بعدا زمان حسابرسی بیمه که جدیدا صدها بار بدتر از حسابرسی دارایی هست جریمه سنگین از شما می گیرن
بطور خلاصه اسم شما به هیچ عنوان نباید در شرکت جدید باشه
می تونید شرکت رو به نام شخص دیگه ای ثبت کنید و بعد از اتمام بیمه بیکاری به نام خودتون تغییر بدید.
شاد و پیروز باشید
تنها خدا می داند بهترین در زندگی شما چگونه معنا می شود

آفلاین acc

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
با سلام و تشکز از mahdi378 عزیز
برام سوال پیش اومد که:
اولا شما نمی تونی به هیچ عنوان برای خودت بیمه رد کنی. حالا با هر عنوان و یا سمتی که باشه
یعنی یکی که یک شرکت ثبت کرده با شه نمیتونه برای خودش بیمه رد کنه؟ مثلا بعنوان مدیر عامل یا ...

ثانیا اگه اسم شما بصورت غیر موظف هم باشه ولی بیمه رد نشه بعدا زمان حسابرسی بیمه که جدیدا صدها بار بدتر از حسابرسی دارایی هست جریمه سنگین از شما می گیرن
بالاخره نمیتونم بیمه رد کنم یا اگر رد نکنم جریمه دارم؟
بطور خلاصه اسم شما به هیچ عنوان نباید در شرکت جدید باشه
آیا شما منبعی برای این موضوع در قوانین می شناسین که معرفی کنین؟(حتما این موضوع رو در اون توضیح بدهد.)
می تونید شرکت رو به نام شخص دیگه ای ثبت کنید و بعد از اتمام بیمه بیکاری به نام خودتون تغییر بدید.
لطفا در کل بیشتر توضیح بدهید خیلی برام مبهم است.
با تشکر فراوان

آفلاین mahdi378

• مدیر انجمن های تساوی
  • کاربر فعال
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 96
  • دانشگاه: شیراز
با سلام خدمت دوست عزیز
در جواب منظور من این بود که اگه بخواهید از بیمه بیکاری استفاده کنید به هیچ عنوان نباید برای خودتون بیمه رد کنید حالا تو هر سمتی که میخاد باشه
اگه شرکت ثبت کنی و بعنوان یک فرد غیر موظف باشید که بیمه رد نشود مشکلی ایجاد نمی شود ولی اگر حقوق بگیرید و بیمه رد نشود بعد از حسابرسی توسط تامین اجتماعی جریمه سنگینی خواهید شد اولا بخاطر اینکه شما کار داشتید و بیمه بیکاری گرفتید و ثانیا بخاطر اینکه خودتان را بیمه نکردید
بند های قانونی رو حفظ نیستم  ولی اگه نیاز دارید می تونم براتون گیر بیارم ولی تو قوانین تامین اجتماعی هست و می تونید به راحتی از مشاور حاضر در تامین اجتماعی این موضوع را سوال نمایید.

شاد و پیروز باشید
تنها خدا می داند بهترین در زندگی شما چگونه معنا می شود

آفلاین acc

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
با سلام
ضمن تشکر فراوان

1 - من اینطور برداشت کردم که میتوانم یک شرکت با مسئولیت محدود، با یکی از دوستانم ثبت کنم که:
من صاحب 80% سرمایه شرکت، و دارای عنوان عضو هیئت مدیره (ی غیر موظف) در هیئت موسسین و  شرکت نامه و تقاضا نامه و اساسنامه باشم، و هیچ کاری در شرکت انجام ندهم و حقوق هم نگیرم و بیمه و مالیات هم رد نشود و فقط در سود و زیان شرکت به نسبت سرمایه ام شریک باشم.
 و شریکم صاحب 20% سرمایه شرکت، و دارای عنوان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره در هیات موسس و شرکت نامه و تقاضا نامه و اساسنامه باشد و در اساسنامه کلیه کارهای مدیریت شرکت و امضاء اسناد مالی و مکاتبات با ایشان باشد و حقوق بگیر شرکت هم باشند و بیمه و مالیاتشان هم در لیستها رد شود.
آیا این برداشت درست است؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 - اگر تمام شرایط بالا رعایت شود و فقط امضاء اسناد مالی با امضاء هر دو نفرمان با هم در اساسنامه شرط شود، آیا اشکالی در غیر موظف بودن اینجانب و بیمه و مالیات ایجاد میکند؟

با سپاس فراوان

آفلاین مهر

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: آزاد - واحد تهران جنوب

با سلام

دوست گرامي؛

شما در دوران دريافت بيمه بيكاري نه چيزي را بايد امضاء كنيد و نه نشانه اي از اطلاعات خود در مدارك شركت ثبت نمائيد و به زبان ساده شما تا پايان تاريخ دريافت بيمه بيكاري بهتر است از ثبت شركت صرف نظر نمائيد. چرا كه در زمان ثبت شركت شما بايد كد كارگاهي از سازمان بيمه دريافت نمائيد و در زمان دريافت كد كارگاهي آگهي تاسيس شركت را كه در آن كليه مديران با نام ذكر شده به همراه كد ملي به بيمه ارائه خواهيد داد شايد در حال عادي قابل پيگيري در بيمه مدارك شما براي بيمه قابل پيگيري نباشد وليكن شايد در آينده نه چندان دور اسباب دردسر براي شما گردد. يادتان باشد شما در زمان پر كردن فرمهاي برقراري بيمه بيكاري فرمي ر اتكميل نموده ايد كه تعهد نموده ايد در صورت اشتغال به كار و عدم اطلاع به سازمان بيمه تامين اجتماعي كليه بيمه دريافتي و جرائم مربوطه را به بيمه باز گردانيد. لذا با مطالب ارائه شده بهتر است در حال حاضر از ثبت شركت و حضور در آن صرف نظر نمائيد يا اينكه از دريافت بيمه بيكاري صرف نظر نمائيد. موفق باشيد

آفلاین ghmsarani

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 1
  • هيچ دري ديوار نميشه
  • دانشگاه: pnu
سلام من سرباز امريه در اداره كار هستم
تازماني كه فعاليتي انجام نداده يا از طرف خود يا شركتي بيمه براي شما رد نشده باشد بيمه بيكاري شما برقرار خواهد ماند. در ضمن در طول مدت دريافت بيمه بيكاري شما بيمه هستيد و تنها تفاوتش با بيمه پرداختي در استفاده از بيمه بيكاري مي باشد.
در صورتي هم كه بازرس اداره كار بصورت سرزده شما را مشغول فعاليتي ببيند كه داراي درامد باشد بيمه شما پس از جلسه اي با نماينده تامين اجتماعي قطع خواهد شد.
موفق باشيد سوال بود يه ميل بهم بده ghmsarani@yahoo.com
« آخرين ويرايش: سپتامبر 04, 2012, 11:22:53 توسط ghmsarani »

آفلاین online

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: Tehran
خیلی جالب شد یک میشه کامل توضیح بدید. من یک ثبت شرکت انجام دادم چون خودم کارفرما هستم بیمه رد نمیکنم اما چون بیمه رد نمیکنم میتونم بیمه بیکاری دریافت کنم. اگر ثبت شرکت من سهامی باشه یا با مشئولیت محدود تفاوتی نداره؟
در سایتی که ثبت شرکت رو انجام دادم (sabtviona.com ) اطلاعاتی از شماره بیمه لازم نداشت

آفلاین taksafir

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: قزوین

بسیاری از افراد به کسب و کار خود به صورت حقیقی مشغولند ولی در حال حاضر و در موقعیت فعلی با توجه به اهداف کلان کشور و در راستای ارتقاء و پیشرفت و بهبود اوضاع اقتصادی و انتفاعی برای انجام فعالیت های تجاری ، اقتصادی ، مالی و بازرگانی و راه اندازی کار می بایستی شرکت یا موسسه در چهارچوب قوانین مربوطه به ثبت برسد تا بتوان به صورت قانونی و پویا فعالیت نمود که ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها که یکی از زیر مجموعه های قوه قضائیه و نیز سازمان ثبت اسناد و انلاک کشور می باشد به ثبت می رسد .

خود اداره ثبت شرکتها دارای سامانه ثبت شرکت می باشد که سایت اطلاع رسانی قوانین ، مقررات ، بخشنامه ها و اطلاعیه های ثبت شرکتها می باشد که کلیه پذیرشها در خصوص پذیرش تامین شرکت ، پذیرش صورتجلسات مربوط به شرکت ، پذیرش در خصوص پلمپ دفاتر تجاری مربوط به شرکت اطلاعات عمومی شخصیت حقوقی ثبت شرکت ، درخواست کد فراگیر مخصوص ثبت شرکت ، پیگیری درخواست ثبت شرکت و انصراف از درخواست ثبت شرکت در این سامانه ثبت شرکت امکان پذیر می باشد .

همچنین سایت دیگری که مرتبط با ثبت شرکت می باشد متعلق به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری می باشد که کلیه مراحل و مدارک مرتبط با ثبت شرکت و تامین شرکت ، قوانین و بخشنامه ها و آمار و عملکرد . مقالات در خصوص ثبت شرکت قابل دسترسی برای همگان می باشد .

از آنجا که کلیه انجام مراحل ثبت شرکت از ثبت نام اولیه و پیش ثبت نام شرکت گرفته تا مراحل پایانی ثبت شرکت نیازمند و مستلزم تجربیات و اطلاعات کافی در این خصوص می باشد و مطابق با ضرب المثل معروف که خاطر نشان می کند که قبل از هر گونه اقدامی در زمینه ثبت شرکت با مشاوران و کارشناسان زبده و متخصص ما در موسسه حقوقی تکسفیر تماس حاصل نمایید تا از جزئیات و کم و کیف تمام مراحل ثبت شرکت ، هزینه ثبت شرکت و مدت زمان ثبت شرکت و مشاوره تخصصی در این خصوص با خبر شوید و نیز در خصوص توسعه شرکت توسط موسسه تکسفیر ، اطلاعات جامع و تمام و کمال در اختیار شما هموطنان گرامی و جان گذاشته شود .

کلیه اشخاص و فعالان در حوزه اقتصاد (فعالان اقتصادی)که قصد رقابت و پیشی گرفتن و ربودن گوی سبقت را دارند و متکی به ثبات و ارتقاء در بازار تجارت اقتصادی می باشند می بایستی به صورت قانونی فعالیت های خود را در راستای قانون بسط اقتصادی دهند که از اساسی ترین و مهمترین این بسط ها می توان به ثبت شرکتهای تجاری اشاره نمود.

تعریف شرکت

شرکت از به هم رسیدن و اجتماع 2 یا چند نفر شریک یا موسس یا سهامدار که دارای هدف و غایت مشترک می باشند شکل می یابد که شاکله اصلی شرکت و ثبت شرکت را تشکیل می دهد . این پیوند تجاری 2 یا چند نفر که اجتماع چند نفری تجاری یا غیر تجاری را تشکیل می دهد در اداره ثبت شرکتها به ثبت می رسد .

شرکاء یا سهامداران یا هیئت موسس هر یک یه نوبه خود می توانند یا شخصیت حقوقی باشند یا حقیقی . هر شرکت یا قالب تجاری دارای خط مشی و موضوع مشخص و مبینی می باشد که توسط شرکاء یا سهامداران تعیین می گردد. این هدف با موضوع یا گستره فعالیت در قالب و چهارچوبی که اساسنامه نام می نهند تحقق می یابد و شکل می گیرد که خود اساسنانه نیز دارای نهاد ، بندها و ماده های مختلفی می باشد .

اساس گروه بندی شرکتها

با استناد به قانون تجارت تعداد دسته و گروه بندی شرکتها به عدد 7 می رسد که هر یک از این دسته بندی و گروهبندی ثبتی شرکت ماهیت و خاصیت منحصر به فرد خود را دارا می باشد که در قانون تجارت تعریف گردیده اند .

طرح اساسنامه این گروه بندی شرکت ها بسیار نزدیک بهم می باشد . معمولا مفاد اصلی اساسنامه شرکت ها را مفاد و مواردی از قبیل : نام و اسم شرکت - موضوع شرکت - مدت زمان شرکت - مرکز اصلی (آدرس دفتر مرکزی شرکت ) – شعب یا شعبات شرکت - نام مدیر یا مدیران شرکت – مدیران سرمایه شرکت اعم از نقدی و غیر نقدی – منقول – نوع سهام (بی نام ، با نام ، عادی ، ممتاز ، خاص ، وثیقه)- حوزه اختیارات – مجامع عادی – فوق العاده – هیئت مدیره شرکت – اختیارات نماینده قانونی – مفاد مربوط به تقسیم سود – انحلال شرکت – تصفیه شرکت– ختم تصفیه و....، را شامل می شود البته تعداد مفاد و ماده های اساسنامه بستگی دارد به توافق و وضع ماده توسط هیئت موسس که شرکاء یا سهام داران آن را تشکیل می دهند .

وفق قانون تجارت انواع شرکت های قابل ثبت و تعریف شده در قانون تجارت که در اداره ثبت شرکت ها قابل ثبت می باشند را می توان تحت عناوینی از قبیل شرکتهای سهامی مانند شرکت سهامی خاص و شرکت سهامی عام ، شرکت های مختلط نظیر شرکت های مختلط سهامی و مختلط غیر سهامی ، شرکتهای تعاونی ، شرکتهای تضامنی ، شرکت با مسئولیت محدود ، شرکت نسبی و موسسات غیر تجاری نامگذاری نمود که به طور عمیقی قانون تجارت مورد بحث و بررسی قرار می گیرد که موسسه تکسفیر نیز کلیه شرکت های مذکور در بالا را بصورت جداگانه مورد مدافه قرار داده تا با واکاوی ساده و شرح راحت و تحلیلی کلیات و جزئیات را برای شما هموطنان اقتصاد گستر شرح دهد.

بی تردید بخش اعظمی از فعالیتهای اقتصادی را شرکتهای تجاری برعهده دارند زیرا استفاده از پدیده شرکت تجاری به بازدهی فعالیت اقتصادی حدت بیشتری می دهد و متضمن مزایایی است که فعالیت فردی در برندارند . مزایایی چون فراهم شدن سرمایه و آورده بیشتر که با ثبت شرکت تحقق می یابد . تجمع تخصصهای گوناگون برای دستیابی به هدفی واحد نیز از مزایای ثبت شرکت می باشد . از مهم ترین مزایایی که ثبت شرکت ایجاد می نماید . محدودیت مسئولیت فعالان تجاری می باشد . بیهوده نیست که امروزه نه تنها اشخاص بلکه دولت ها فعالیت اقتصادی خود را در چهارچوب شرکت تجاری ارائه می کنند .

شرکت های تجاری در اشکال مختلف جلوه می کنند . علاوه بر شرکتهای موضوع قانون تجارت مصوب 1311 و لایحه قانونی 1347 در رابطه با شرکتهای سهامی عام و خاص ، عرف جامعه شرکت ها را می شناسد که جزء از پاره ای جهات ، از مقررات سنتی حقوق تجارت پیروی نمی کند .

شرکتهای دولتی عمده ترین این شرکتها بحساب می آید که همگی تابع به قانون و اساسنامه خود هستند، جز در صورتی که قانون و اسانامه آنها در مورد موضوع خاصی ، پیش بینی خاصی نکرده باشد که تنها در این صورت ، از لایحه قانونی 1347 تبعیت می کنند . شرکتهای دیگری نیز وجود دارند که شاید برشمردن آنها در این مختصر نگنجد مانند شرکتهای تحت پوشش دولت و شرکتهای وابسته به دولت شرکتهای ملی شده و شرکتهای بانک

ثبت شرکت اعتبار داد کارها                       ارزش افزود ثبت شرکت بارها

از مهندس دکتر و تجار پرس                       من چه دانم سر این آمارها

اگر بخواهیم طریقه ثبت شرکتهای تجاری را بررسی کنیم ، پرداختن به همه این انواع شرکتها ضروری است و الا کاری ناقص کرده ایم . در راستای این هدف تصمیم گرفته ایم که کلیه مباحث شرکتهای تجاری و طرق ثبت کلیه شرکتها در سایت فوق تخصصی موسسه حقوقی تکسفیر مورد واکاوی قرار دهیم تا کلیه مراجعه کنندگان و هموطنان عزیز بتوانند با دیدی باز و وسعت فکری شایان بهترین گزینه را برای ثبت شرکت مورد هدف خود انتخاب کنند و بهترین مشاوره و خدمات را از این موسسه دریافت نمایند.

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری
صرف داشتن شرکت، بدون عضویت در هیات مدیره، مشکلی برای بیمه بیکاری ایجاد نمی کند. برای اطلاعات دقیق تر می توانید از یکی از دفاتر تامین اجتماعی استعلام بگیرید.
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: