نویسنده موضوع: براي خواندن ارشد چقدر تلاش كنيم  (دفعات بازدید: 3069 بار)

آفلاین arman

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 1
  • دانشگاه: دانشگاه دولتي
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
براي خواندن ارشد چقدر تلاش كنيم
« : اكتبر 30, 2011, 20:26:03 »
سلام من با رتبه 2 كنكور ارشد 89 حرف زدم و ي سري حرفها زد از جمله موارد براي منابع : کتابهاي ميانه پيام نور را نيز خوانده بودم. البته جزوه حسابداري ميانه دکتر خواجوي را نيز مطالعه کردم.

ااز ميان ساير کتب راهنماهاي بکار گيري استاندارد موجودي کالا و سرمايه گذاري را خواندم که دومي بسيار مفيد بود.

در زمينه تست مالي و ميانه کتابهاي جمشيد اسکندري و  مرادزاده و نيز    تستهاي استانداردهاي حسابداري دکتر عثماني و اسکندري مناسب بود. اين کتابها به همراه مروري جامع بر حسابداري مالي مجموعه کتابهاي تست را تشکيل ميداد.

سوال:در مورد دروس حسابداري پيشرفته بفرماييد.

پاسخ:من آخرين کتاب حسابداري پيشرفته دکتر خوش طينت(تجديد نظر شده) و نيز استانداردهاي حسابداري(18 و 19) در اين زمينه را مطالعه کردم. البته در مورد دروس پيشرفته جزوه هاي درسي دکتر خواجوي نيز   مفيد بود. تستهاي حسابداري پيشرفته خوش طينت و نيز حسابداري مالي اسکندري را نيز مطالعه کردم. آخرين تستهاي مربوط به آزمون جامعه حسابداران رسمي را نيز ديدم که چندين سوال از آن انتخاب شده بود.

مصاحبه رتبه 2 حسابداري سال 89

آفلاین سارا گودرزی

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 21
  • دانشگاه: دانشگاه آزاد واحد ساوه
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : براي خواندن ارشد چقدر تلاش كنيم
« پاسخ #1 : آوریل 05, 2012, 13:53:03 »
سلام و ممنون از اینکه اطلاعات فردی که در آزمون ارشد که برای همه ما دانشجوها مثل یک غول بزرگ است و کنار آمدن با این غول به نظر ماها غیر ممکن است و به موفقیت رسیده را در اختیار ما گذاشتید اما بازهم ما با این کنکور مشکل داریم و یه جورایی نا امیدیم

تالار گفتگوی حسابداری

پاسخ : براي خواندن ارشد چقدر تلاش كنيم
« پاسخ #1 : آوریل 05, 2012, 13:53:03 »

Tags: