نویسنده موضوع: جزوات پارسه  (دفعات بازدید: 3824 بار)

آفلاین سحرناز

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 2
  • دانشگاه: شیراز
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
جزوات پارسه
« : ژوئیه 23, 2013, 02:00:18 »
به نظرتون جزوات پارسه به درد میخورن؟
هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر آسمان

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : جزوات پارسه
« پاسخ #1 : ژوئیه 24, 2013, 21:42:26 »
سلام. یکی از اساتید خودم که رتبه 13 کنکور سراسری در سال های دور بودند  جزوات پارسه رو بسیار مناسب می دونستند.
البته طبق نظرات یکی از بچه های  فنی که خودش پارسه میرفته  و رتبه 40 ارشد برقو آورده .پارسه توی فنی بسیار قوی کار میکنه . یعنی اینکه سوالای ریاضی وآمارش بالاتر از سطح کنکور حسابداری هستند که به درد نمی خوره  و این ره به ترکستان است میشه. من نمی خوام هیچوقت تبلیغ کنم و اصلنم الان با خوشحالی نمی نویسم خط های پایینی رو ممکنه به نظر بیاد من مبلغ مدرسان شریفم.
اما:باور کنید یا نه آزمونای آزمایشی مدرسان شریف مخصوصا توی دروس عمومی تاثیر بسیار بسیار زیادی توی کنکور من داشت که زبان 30 وریاضی 46 زدم یعنی باور کنید که از 25 تا سوال ریاضی 24 تاشو با تغییر عدد از کتاب مدرسان شریف داده بودند.. بر خلاف کنکور های سال های اخیر زبان امسال هم بسیار شبیه زبان مدرسان بوده وسطح تست های مدرسان شریف و کنکور امسال بسیار برابر بوده اند.آزاد امسال از 20 تا سوال مالی فکر کنم همه یا مشابهشون توی کتاب مالی شریف بود. البته من از پارسه یا ماهان یا سنجش ودانش و ... خبری ندارم  ک بخوام در موردشون نظر بدم .
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین saravani.mehti

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: آزاد شاهرود
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #2 : اوت 02, 2013, 12:07:48 »
)http://parsi-doc.ir(

آفلاین سورور

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 1
  • دانشگاه: تهران
« پاسخ #3 : اوت 07, 2013, 09:48:29 »

سلام.
من جزوات پارسه را استفاده نکردم ولی از دوستام که کتابها و جزوات پارسه را استفاده کرده بودند اصلا تعریف خوبی نشنیدم.و همشون ناراضی بودند.اما من خودم از کتاب ها و جزوات مدرسان شریف استفاده کردم و خیلی هم راضیم.چون فن بیانش بسیار صریح و روان و هم مثال ها و تست های زیادی برای تفهیم درس داره که چندتا از این تست های جزوه ها و کتابش عینا در  کنکور سراسری امده بود.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
« پاسخ #4 : اوت 07, 2013, 14:11:37 »

سلام.
من جزوات پارسه را استفاده نکردم ولی از دوستام که کتابها و جزوات پارسه را استفاده کرده بودند اصلا تعریف خوبی نشنیدم.و همشون ناراضی بودند.اما من خودم از کتاب ها و جزوات مدرسان شریف استفاده کردم و خیلی هم راضیم.چون فن بیانش بسیار صریح و روان و هم مثال ها و تست های زیادی برای تفهیم درس داره که چندتا از این تست های جزوه ها و کتابش عینا در  کنکور سراسری امده بود.

با تشکر. لطفا توی قسمتای دیگه ی تالار هم نظر بدبد.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #4 : اوت 07, 2013, 14:11:37 »

Tags: